Novi uređaj za termografsko snimanje - FLIR InfraCAM

Zavod za unapređivanje sigurnosti u nastojanju proširenja kvalitete svojih usluga od sada pruža mogućnost snimanja električnih sustava, strojeva i objekata termokamerom marke FLIR.

Infracrvena je termografija postala standardan, nedestruktivan i beskontaktni način monitoringa i dijagnostike industrijskih i civilnih sustava i objekata. Infracrvena kamera poput ove može detektirati toplinu koja se razvija u električnim sustavima prije kvara na sustavu. Pomoću ovakve kamere moguće je također zorno prikazati vlagu na zidovima i stropovima te pronaći mjesta na kojima objekt ili građevina ispušta toplinu te se na taj način lako izbjegavaju razni troškovi koji nastaju kvarom električnih sustava ili gubicima topline na objektima.

Kako infracrvena termografija omogućuje detektiranje raznih anomaličnih stanja sustava i objekata ovo je uistinu vrijedan i nezamjenjiv alat čiji je cilj spriječiti kvar njegovim otkrivnjem prije nego li se dogodi. Ovom opremom Zavod za unapređivanje sigurnosti zaokružije metode pregleda sigurnosti elektroinstalacija i strojeva te otvara nove mogućnosti za proširivanje svojih usluga i povećavanje zadovoljstva svojih klijenata.


Istaknuto
Najnovije
Arhiva
Pretraži
No tags yet.
Prati nas
  • Facebook Basic Square

Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. specijalizirana je tvrtka za pružanje usluga zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i civilne zaštite. Tvrtka sa sjedištem u najužem središtu grada Osijeka, s poslovnim centrima u Slavonskom Brodu, Virovitici, Zagrebu i Bjelovaru, profesionalno će uz suradnju s vrhunskim stručnjacima obaviti sve poslove iz svoje djelatnosti.

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle

2017 Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d.