Zaštita na radu - seminar održan 22.7.2016.

Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. za svoje poslovne partnere organizirao je i održao seminar na temu Zaštite na radu. Seminar je održan 22.7.2016. godine u prostoru Ustanove za obrazovanje Didaktika, na Trgu Lava Mirskog 3.

Seminar je za cilj imao približiti problematiku zaštite poslodavcima koji su zakonom obvezni regulirati zaštitu na radu u svojim tvrtkama. Prezentirano je nekoliko tema i to: Zakon o zaštiti na radu, izrada procjene rizika te pregled i ispitivanje radne opreme i radnog okoliša. Kroz predavanje sudionici su imali priliku postavljati pitanja na koja smo nastojali dati što kvalitetnije stručne odgovore .

Zahvaljujemo se našim poslovnim partnerima na odazivu i nadamo se uspješnoj budućoj suradnji!

#zaštitanaradu #seminar #zakon #procjenarizika #ispitivanjeradneopreme

Istaknuto
Najnovije
Arhiva
Pretraži
No tags yet.
Prati nas
  • Facebook Basic Square

Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. specijalizirana je tvrtka za pružanje usluga zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i civilne zaštite. Tvrtka sa sjedištem u najužem središtu grada Osijeka, s poslovnim centrima u Slavonskom Brodu, Virovitici, Zagrebu i Bjelovaru, profesionalno će uz suradnju s vrhunskim stručnjacima obaviti sve poslove iz svoje djelatnosti.

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle

2017 Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d.