Vrijeme je za evakuaciju!

29/11/2016

Svaki ozbiljan poslodavac ne ostavlja prostora slučaju. Prilikom pokretanja poslovanja Poslodavac je dužan u svakom objektu, uzimajući u obzir tehnološki proces, tvari koje se u radu koriste, način rada, uskladištene tvari kao i veličinu objekta, poduzeti mjere da do požara ne dođe, a ako ipak do njega dođe, da se opasnost po sigurnost i zdravlje zaposlenika smanji na najmanju moguću mjeru. 

 

Poslodavac je dužan izraditi Plan zaštite i spašavanja s kojim mora upoznati svoje zaposlenike, osobe koje će biti zadužene za njegovo provođenje treba osposobiti, a jednom u dvije godine mora provoditi vježbe zaštite i spašavanja.

 

 

 

 

Poslodavac je obvezan u slučaju nastanka neposrednih i značajnih rizika za život i zdravlje radnika iste obavijestiti o nastalom riziku kojem bi mogli biti izloženi kao i o mjerama koje su ili bi trebale biti provedene kako bi se spriječio rizik za život i zdravlje, poduzeti radnje i dati upute o prestanku rada, odnosno odlasku na sigurno mjesto te organizirati nastavak rada tek nakon otklanjanja rizika.

 

 

 

Za sve dodatne informacije i dogovore budite slobodni kontaktirati nas.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Istaknuto

Stjecanje osnovnih andragoških znanja

12/03/2019

1/4
Please reload

Najnovije
Please reload

Arhiva
Please reload

Pretraži
Prati nas
  • Facebook Basic Square

Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. specijalizirana je tvrtka za pružanje usluga zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i civilne zaštite. Tvrtka sa sjedištem u najužem središtu grada Osijeka, s poslovnim centrima u Slavonskom Brodu, Virovitici, Zagrebu i Bjelovaru, profesionalno će uz suradnju s vrhunskim stručnjacima obaviti sve poslove iz svoje djelatnosti.

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle

2017 Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d.