Kontakt
16.05.2022.

Organizator poslova zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša

Didaktika Vas poziva na upisivanje programa koje će se održavati u prostoru Didaktike, Trg Lava Mirskog 3/III, Osijek, s početkom 31.5.2022. u 8,00 sati.

Stručno usavršavanje namijenjeno je:

  1. BUDUĆIM STRUČNJACIMA ZAŠTITE NA RADU, a posebno onima koji imaju završenu srednju školu i koji završetkom ovog usavršavanja stječu potrebna znanja za obavljanje poslova stručnjaka zaštite na radu ili za polaganje stručnog ispita iz zaštite na radu.
  2. POSLODAVCIMA ILI OVLAŠTENICIMA POSLODAVACA u tvrtkama i ustanovama do 49 zaposlenih, koji obavljaju poslove zaštite na radu, jer je zakonska obveza poslodavaca organiziranje i obavljanje poslova zaštite na radu u pravnom subjektu. Završetkom ovog usavršavanja izbjegava se polaganje stručnog ispita u Zagrebu što je jedan od uvjeta za obavljanje ovih poslova. To je određeno u Pravilniku o obavljanju poslova zaštite na radu, NN br. 112/14., br. 43/15., br. 72/15. i br. 140/15. Osobe koje dobiju Uvjerenje o usavršavanju mogu obavljati poslove Stručnjaka zaštite na radu 1. stupnja.

Polaznici ovog programa mogu biti osobe s prethodno završenim srednjoškolskim obrazovanjem (minimalno), a nakon završenog usavršavanja dobivaju Uvjerenje kao dokaz o usavršavanju (odobren program od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa).

Usavršavanje se provodi teorijskom nastavom, vježbama te samostalnim radom kroz praktične zadatke, seminarske radove i izradu završnog rada.

Nakon uspješno završene nastave polaže se Završni ispit.

Cijena usavršavanja je 3.600,00 kuna po polazniku. Ustanova nije obveznik uplate PDV-a. Plaćanje se može obaviti u tri obroka. Prvi obrok plaća se pri upisu, a ostali do završetka usavršavanja.

Vašu prijavu s preslikama svjedodžbe i rodnog lista pošaljite na adresu:
DIDAKTIKA, Trg Lava Mirskog 3/III, Osijek; tel: 031/251-155; e-mail: [email protected]

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i narudžbe obratite nam se s povjerenjem.
Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. specijalizirana je tvrtka za pružanje usluga zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i civilne zaštite.
Kontaktirajte nas

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak
07:00 - 15:00

Copyright © 2024. | Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d.

apartmentenvelopecross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram