Kontakt

Djelatnosti

Visoka obrazovna struktura zaposlenika kao i primjene najnovijih tehnoloških i stručnih saznanja te veliki broj raznovrsnih poslova omogućavaju Zavodu efikasno poslovanje neophodno konkurentnim tržišnim uvjetima. Najsuvremenija mjerna i ispitna oprema uz uspostavljen sustav upravljanja kvalitetom te programskom podrškom, smješta ga u sam vrh stručnih ustanova u Republici Hrvatskoj.
 
Ostvarujući svoju misiju da bude kreativan pružatelj usluga zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i civilne zaštite te pouzdan i stabilni partner korisnicima usluga i široj zajednici, tvrtka se neprestano usavršava u znanju i tehnici. Promičući sigurnosna načela u radnom i životnom okruženju, kako bi ostvarili viziju biti najbolji na tom području u Republici Hrvatskoj, Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. Osijek i dalje će biti pouzdan čimbenik ovog Grada i Županije, kao i Republike Hrvatske.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i narudžbe obratite nam se s povjerenjem.
Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. specijalizirana je tvrtka za pružanje usluga zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i civilne zaštite.
Kontaktirajte nas

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak
07:00 - 15:00

Copyright © 2024. | Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d.

apartmentenvelopecross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram