Kontakt
18.03.2024.

Stjecanje osnovnih andragoških znanja

Didaktika Vas poziva na upisivanje programa za STJECANJE OSNOVNIH ANDRAGOŠKIH ZNANJA koje će se održati u prostoru Didaktike, Trg Lava Mirskog 3/III, Osijek.

Stručno osposobljavanje polaznika prema programu “Stjecanje osnovnih andragoških znanja” održat će se u poslovnim prostorima DIDAKTIKE u Osijeku, Trg Lava Mirskog 3/III.

Polaznici ovog programa mogu biti osobe s prethodno završenom srednjom školom. Osposobljavanje je namijenjeno stručnjacima zaštite na radu koji će obavljati osposobljavanje radnika za rad na siguran način, a može koristiti i drugim osobama koje se bave osposobljavanjem odraslih.

Osobe koje uspješno završe osposobljavanje dobivaju Uvjerenje o osposobljenosti.

Cijena osposobljavanja iznosi 340,00 €. Ustanova nije obveznik PDV-a. Plaćanje se može obaviti pri upisu ili uplatom na poslovni račun Didaktike HR4824120091133003099.

Trajanje sposobljavanja predviđeno je od 8,00 do 14,00 sati u poslovnim prostorima Didaktike.

Vašu prijavu s preslikama svjedodžbe i rodnog lista možete dostaviti na adresu:

DIDAKTIKA Osijek, Trg Lava Mirskog 3/III; tel. 031/251-155 ili e-mail: [email protected]

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i narudžbe obratite nam se s povjerenjem.
Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. specijalizirana je tvrtka za pružanje usluga zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i civilne zaštite.
Kontaktirajte nas

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak
07:00 - 15:00

Copyright © 2024. | Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d.

apartmentenvelopecross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram