Kontakt
19.12.2023.

Stručno usavršavanje iz područja zaštite na radu

U Osijeku, 8. prosinca 2023., u Hotelu Silver održano je stručno usavršavanje iz područja zaštite na radu, a Zavod za unapređivanjesigurnosti d.d. bio je glavniorganizator. Usavršavanju jeprisustvovalo preko 90 stručnjaka zaštite na radu.

Program je otvorio organizator, direktor Zavoda za unapređivanje sigurnosti mr.sc. Darije Varžić, nakon čega su nastupila predavanja o pregledu i ispitivanjima radne opreme prema novim propisima i o problematici izrade procjena rizika. Nakon toga, sudionici su mogli čuti korisne informacije o primjeni propisa zaštite na radu u Sloveniji. Stručnjaci iz nadležnog Ministarstva upoznali su sudionike s utjecajem propisa na obavljanje poslova zaštite na radu, a usavršavanja su završili temom izdavanja ovlaštenja i nadzora rada ovlaštenih osoba. 

Nakon prezentacija stručnjaka, uslijedila je zakuska i neformalno druženje sudionika, u opuštenoj atmosferi uz živu glazbu.

PREDAVAČI
Sudjelovalo je 5 stručnjaka predavača:
Ivica Mauk, stroj.teh. - Zavod zaunapređivanje sigurnosti d.d. Osijek
Zvezdana Horvat, ing.građ. - Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. Osijek
dr.sc. Sandra Senčič, univ.ing.met. - KOVA d.o.o. Celje, Republika Slovenija
Marina Borić, struč.spec.ing.sec - Načelnica sektora Uprave za rad izaštitu na radu - RH MRMS
mr.sig. Muhidin Omerdić - Voditeljslužbe za unapređivanje sigurnosti naradu i ovlaštenja - RH MRMS

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja i narudžbe obratite nam se s povjerenjem.
Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d. specijalizirana je tvrtka za pružanje usluga zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i civilne zaštite.
Kontaktirajte nas

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - petak
07:00 - 15:00

Copyright © 2024. | Zavod za unapređivanje sigurnosti d.d.

apartmentenvelopecross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram